Ayşe Sak Ortaokulu

Vizyon: - Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin, ileride her yönden başarılı, toplumda sevilen, sayılan bireyle olması - Öncelikle ilçezde ve sonra ilde öğrencileriyle, eğitim kadrosuyla, elde edilen akademik, kültürel ve sportif başarılarıyla örnek gösterilen, tercih edilen bir eğitim kurumu olmak vizyonumuzdur.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer olan genel ve özel amaçla uygun olarak; Ülkesine, yaşadığı çevreye, ailesine faydalı; sorumluluklarının bilincinde; okuyan, inceleyen, araştıran; bilgiyi alan ve bunu kullanabilen; duygu ve düşüncelerini ifade ederken başkalarının fikirlerine de saygı duyan; yeniliklere açık ama bir tarafından da bizi biz yapan değerlerimize bağlı, sağlam karakterli, kalbi vatan ve millet sevgisiyle dolu öğrenciler yetiştirmek misyonumuzdur.

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 11:55 - öğle arası - 13:35 - 15:55
Isınma: Doğalgaz ile ısınılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (248) 3251084

WEB - https://aysesak.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. FATİH CAD. AYŞE SAK ORTAOKULU BLOK NO 78 İÇ KAPI NO 0 BUCAK / BURDUR

Öğretim Şekli :Tam gün.

Yerleşim Yeri - İlçe merkezde.

Ulaşım Karayolu ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl´e 45 km uzaklıkta. İlçe merkezde.